Young Adult Dreamfilm Stream

Young Adult    

R 94 DramaKomediRomantik

6.3
IMDB: 6.3/10 67,593 votes

, , , ,

USA

Report error

Young Adult Dreamfilm

Denna film rekommenderas starkt.

Äntligen en semester filmen kommer tillsammans som vågar fråga: ”Kan en high school prom queen stjäla hennes lyckligt gift ex-pojkvän från sin fru och nyfödda barn och hitta den sanna kärleken? ”Från teamet som tog oss till den klassiska komedin Juno, kommer ogudaktigt underhållande, och för vissa, stötande Unga Vuxna.

Regisserad av Jason Reitman och skrivet av Diablo Cody, denna mörka komedi utforskar ambitioner om en vacker, fåfäng, självisk kvinna som hon systemen till upplösningen av ett äktenskap och återta sin tidigare sweetheart, Kompis. Nu frånskild, Mavis Gary ( Charlize Theron ), en ghostwriter av teen litteratur bekvämt finns i YA avsnitt av bokhandlar överallt, har aldrig vuxit upp och har aldrig haft det liv hon kände avsett att ha. ( Efter allt, hon röstades fram som Bästa Hår i hennes high school yearbook! ) Hennes liv är i ruiner, ett evigt offer för sig själv. Hon bestämmer sig för att återvända till sin lilla hemstad i hopp om att fånga sin tidigare sweetheart ( fint bagatelliseras av Patrick Wilson ) och med det i åtanke, lever några av de härligheter av hennes tidigare liv. Som Mavis nämner i en scen, ”för Kärlekens skull. ”Har du inte sett Den Examen? ”Hon lever i en fantasivärld, höljd av sprit.

Ge henne en reality check om sina planer är en dweeb från det förflutna, Matt Freehauf ( Patton Oswalt ), som Mavis möter på en lokal bar. Hon har inte så mycket att återuppväcka deras vänskap som hon aldrig hade tid för honom innan, bara inte i hennes league då. ”Åh, du är som hatbrott kille”, säger hon, när de träffas. Okänslig, ja. Det är Mavis, och ja, Matt permanent skadade i en gay hatbrott under hans sista år, även om han inte var gay. Nyanser av ironi! ( Inte för att det är något fel med det, yada, yada!) Alkohol (och det är gott i bruk när Mavis är runt ) ger dessa två vilsna själar tillsammans, och Mavis långsökt att drömma.

Theron har den svåra rollen av att göra en sådan äcklig och elak kvinna, om inte sympatisk, åtminstone acceptabel. Hon försöker aldrig att ingratiate sig själv. Istället, hon skildrar en genomsnittlig flicka fångad i skaror av arresterade utveckling och förväntar sig att filmen publiken att ta itu med det. Hennes båda valen fungerar vackert inifrån och ut. Theron använder sin uttrycksfulla skönhet och sexuell lockelse att dölja Mavis vridna och obehagliga egenskaper. Förhoppningsvis, denna ärlig och övertygande prestanda går inte att stänga av Academy väljare på grund av dess otäck skildring av sin anti-hjältinna. Det är ett underbart jobb att agera.

Oswalt ger en fullt tredimensionell komiska porträtt av en liten stad förlorare typ med större drömmar. Han bor med sin syster. Han är ensam. Han är Mavis samvete och han arbetar övertid. Han är förnuftets röst ( och förnuftig röst i filmen publik. ). Oswalt spelar sin karaktär som en förtjusande slug, en man-child full av salvia råd och bitter besvikelse. Det är en finslipad komiska.

Skickligt skriven, Unga Vuxna är fylld med smarta one-liners som främjar handling och håller med deras felaktiga tecken. Men filmen bär med sig en mer seriös ton, inte skratta-en-minuters film man skulle misstänka från trailern. De karaktärer och deras situationer väg på riktigt i och med komiskt surrealistiskt. I en obekväm men avgörande scen, Mavis adresser Kompis liv som gift med tröstande ord och råd om att ”vi kan slå denna sak tillsammans” och lämna sin KenTacoHut världen bakom. Cody är kraftigt observerade och cynisk bild av lilla staden liv är genomsyrade i hennes tecken och kan vara osmakligt att vissa biobesökare, även om jag tyckte att den här filmen är ganska rolig och lustig. Den enda invändningen att filmen var i två av filmens sista scener ( som i praktiken gjort men felaktiga de tecken som’ verkliga motiv och åtgärder).

Reitman är återigen dras till skadade tecken i sina ledande roller som han hade gjort med filmer som Juno och Upp i Luften. Han är obeveklig i sin förmåga att göra sådana komplicerade människor helt fascinerande eftersom de gratis falla i förtvivlan. Han gör sin resa fylld med ironiska och satiriska möjligheter, att göra det negativa positivt komiska i tonen.

Unga Vuxna motstår den söta rosiga sidan av livet. Det humoristiskt omfattar ledsen fatalistiska uppfattningen av vår vardagliga existens, undanträngande optimistisk och ouppnåeliga önskningar med en uppfriskande sorglig känsla. Och det verkar mycket vuxit upp till mig. KLASS: B+

OBS: Besök min film blogg för fler recensioner: www.dearmoviegoer.com Young Adult dreamfilm, Young Adult dreamfilmer hd, Young Adult se swesub, Young Adult swefilmer – swesub, Young Adult sweflixhd

Young Adult swesub

Young Adult
Young Adult
Young Adult
Young Adult
Young Adult
Young Adult
Young Adult
Young Adult
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status